Sari la conținut

Primele Știri ale zilei de JOI la MIX 2 TV cu Silvana VOROVENCI (VIDEO)

primele-stiri-ale-zilei-de-miercuri-la-mix-2-tv-cu-silvana-vorovenci-video

TITLURILE EDIȚIEI

Au efectuat perchezitii în Brasov si procurorii anticoruptie din judetul Mures. Ei au descins la sediul Centrului Regional Brasov al Directiei Generale de Pescuit, în legătură cu derularea unui proiect de crestere intensivă a somnului African. Proiectul a fost finantat din fonduri europene.

Farmaciile SUNT obligate să se acrediteze la Ministerul Sănătătii dacă vor să vândă medicamente online. Camera Deputatilor a adoptat ieri în calitate de for decizional, propunerea legislativă care prevede obligativitatea farmaciilor de a se acredita la Minister pentru a putea vinde medicamente în mediul online, ALTFEL riscă amenzi de până la 20.000 de lei sau chiar închiderea. Mai mult, la propunerea Ministerului Sănătătii, vor fi aplicate si amenzi de la 30.000 la 50.000 de lei pentru detinerea sau eliberarea în farmacii, în mediul online, a unor medicamente interzise. Legea va fi transmisă presedintelui Klaus Iohannis pentru promulgare.

Salariu minim va creste. MINISTRUL Finantelor a anuntat că salariul minim va fi majorat de la 1 mai si.. a mai precizat că modificarea Codului Fiscal pentru ca cei fără venit sa NU mai achite contributiile la asigurările sociale de sănătate,  este în curs de avizare. „Salariul minim creste de la 1 mai, la 1.250 de lei”, a declarat Anca Dragu. Cât priveste modificarea Codului Fiscal pentru a-i scuti de plata CASS pe cei fără venituri, MINISTRUL finantelor a afirmat ca aceaSta măsura a intrat deja pe circuitul de avizare si mai durează câteva zile.

Au trecut 27 de ani de când un brasovean a făcut, probabil, cel mai important pas pentru începerea luptei împotriva regimului comunist. Pe 2 martie 1989, brasoveanul Liviu Babesh a recurs la un gest care a socat o lume întreagă. În semn de protest fata de dictatura comunistă, Babes s-a auto-incendiat chiar pe pârtia Bradul din Poiana Brasov. Eroul brasovean a fost co-memorat de familie, apropiati, dar si de oameni care nu l-au cunoscut niciodată.

Dacă vreti să vă închiriati locuinta trebuie să respectati câteva reguli pentru a nu încălca legea. Cel mai important :să înregistrati contractul de închiriere la Administratia Financiară de care apartineti. Amenzile sunt destul de mari dacă nu sunteti cu actele în regulă.

Comentarii

Ultimă oră