Sari la conținut

Primele Știri ale zilei de MARȚI la MIX 2 TV cu Silvana VOROVENCI (VIDEO)

primele-stiri-ale-zilei-de-marti-la-mix-2-tv-cu-silvana-vorovenci-video

TITLURILE EDIȚIEI

Artist plastic din Brasov acuzat de trafic de droguri! El a fost arestat într-un dosar aflat în anchetă la DIICOT. Alti doi bărbati care distribuiau stupefiante au ajuns pe mâna procurorilor. Amelia Vulcu ne oferă, în exclusivitate, detalii.

Din 7 martie începe curătenia de primăvară la Brasov. Cu această ocazie vor începe actiuni ample de igienizare a domeniului public si privat, în toate cartierele municipiului.

Românii ar putea să scape de taxele pentru nunti, botezuri, cununii, înmormântări si a altor servicii religioase impuse de Biserica Ortodoxă Română. Singura conditie: să plătească contributia anuală stabilită de parohia din care fac parte.

Un brasovean de 30 de ani, a fost numit chef la cel mai nou restaurant japonez deschis în Londra. Brasoveanul a pornit de jos. Mai exact,  a invatat meserie lucrând în bucătăriile unor restaurante din orasul de la poalele Tâmpei si apoi din Newcastle. Asta desi de profesie era inginer mecanic.

Drăgușul a fost declarat Satul Cultural al României în 2016. La competitia organizată de Asociatia celor mai Frumoase Sate din România sub patronajul Ambasadei Frantei în România si al unei delegatii din Belgia, au participat 52 de localităti din toată tara. Localitatea brasoveană a avut cel mai mare punctaj.

Comentarii

Ultimă oră