Sari la conținut
primele-meciuri-in-fata-fanilor

Pe 21 și 22 august, la Sala Sporturilor va avea loc Memorialul „Dumitru Popescu Colibași” la handbal feminin, la care vor participa echipele CSM Bistrița, HCM Slobozia, Minaur Baia Mare și Corona Brașov, care va debuta astfel, în noul sezon, în fața propriilor suporteri.

Luni, de la ora 10, se va juca partida CSM Bistrița – Minaur Baia Mare, seara urmând să aibă loc alte două meciuri, Corona Brașov – CSM Bistrița, de la 17.30, respectiv HCM Slobozia – Minaur Baia Mare, de la 19.30.

Ziua de marți va fi deschisă, la ora 10, de duelul Corona Brașov – Minaur Baia Mare, urmat de meciul HCM Slobozia – CSM Bistrița. Ultima confruntare a turneului va fi Corona Brașov – HCM Slobozia, care va începe la ora 18.

Potrivit președintelui clubului, Liviu Dragomir, acest test este unul util pentru echipă, pentr a vedea dacă s-au creat relații de joc și dacă există un grup unit.

Suntem la jumătatea perioadei de pregătire. Urmează turneul amical de la Brașov, primele meciuri ale echipei în fața propriilor suporteri. Au revenit în echipă și junioarele care au fost cu echipa națională la Campionatul European. Vom avea trei meciuri în care trebuie să dovedim că s-au creat relații de joc și că există un grup unit. Ne așteaptă un sezon dificil. Multe echipe s-au întărit, însă obiectivul nostru este să fim în partea de sus a clasamentului la finalul campionatului. Echipa noastră arată bine, suntem mulțumiți de fetele pe care le avem în lot și sunt convins că de la etapă la etapă vor avea evoluții din ce în ce mai bune”, a declarat președintele ACS Corona Brașov, Liviu Dragomir.

Intrarea la meciurile Memorialului „Dumitru Popescu Colibași” va fi liberă.

Comentarii

Ultimă oră