Sari la conținut

Primele declaraţii ale lui Dragomir din fruntea Voluntariului

primele-declaratii-ale-lui-dragomir-din-fruntea-voluntariului

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că în ultimii ani a avut oferte tentante din punct de vedere financiar de la șase cluburi, dar a preferat să preia fără salariu funcția de președinte de onoare la FC Voluntari.

"Șase cluburi mi-au făcut propuneri în ultimii doi ani, cu niște oportunități financiare formidabile, dar eu am venit aici, la Voluntari, fără bani. Și la LPF am stat 18 ani fără bani, iar când mi-au fixat și mie un salariu extraordinar de mare m-au lăsat puțin și m-au dat afară. Sper să nu fie și aici la fel. Deci nu o să primesc nimic, dar vreau să demonstrez că aș merita ceva substanțial. Dânșii au fost generoși, dar le-am zis să mă pună la încercare mai întâi. Sunt probe. Sunt un animal de curse, dacă nu câștig câteva curse, atunci domnul primar își alege alt armăsar, alt cal", a spus el la conferința în cadrul căreia a fost prezentat oficial în noua funcție.

Dragomir a explicat că singurul șef căruia îi va raporta activitatea la club este primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele.

"Am acceptat această funcție pentru realizările pe care le-a făcut domnul primar aici. Mi-am dat seama că este o treabă serioasă când am văzut toate sălile de sport, terenurile și toate celelalte de aici. Modul de organizare al clubului se încadrează perfect în legislația actuală. Este clubul comunității și eu voi avea de raportat unui singur om, domnului primar. Am acceptat și pentru că eu o să coordonez tot. Dacă va merge prost vina va fi a mea și nu voi raporta succesele sau insuccesele decât domnului primar, să fie clar. Eu nu mă consult cu nimeni în afara primarului. El este singurul meu șef aici. Nu am alți șefi, altfel nu veneam. L-am amânat pe domnul primar pentru că eu am fost sub control judiciar până în decembrie. Înainte de Crăciun mi s-a ridicat controlul judiciar și nu mai aveam nicio scuză în fața dânsului. Deci de asta am refuzat până acum, nu pentru că aș fi cerut eu cine știe ce", a afirmat Dumitru Dragomir.

Comentarii

Ultimă oră