Sari la conținut

Primăria Brașov: „Nu ne putem juca de-a terasele în centrul istoric”

primaria-brasov-nu-ne-putem-juca-dea-terasele-in-centrul-istoric

Reprezentanţii Primăriei Braşov au precizat că nu vor mai da noi autorizaţii de funcţionare pentru comerciaţii care nu şi-au plătit dările către municipalitate sau care nu au respectat prevedirile de anul trecut în privinţa mobilierului şi al spaţiului folosit la amenajarea teraselor din centrul istoric al Braşovului.
Primarul municipiului Braşov spune că mai multe firme sunt deja pe lista neagră. „Avem regulamentul care e cunoscut de toată lumea, unii se fac că nu-l cunosc şi nu respectă anumite detalii, plecând de la amplasament, suprafaţă, dimensiuni, mobilier şi până la achitarea contravalorii ocupării domeniului public. Am inventariat şi ştim despre cine este vorba, cei care cred că pot să se comporte în felul acesta să nu mizeze că anul acesta vor mai avea contract de închiriere pentru terasele din centrul istoric” declară primarul George Scripcaru.
Standardele impuse anul acesta de municipalitate pentru terasele din centru prevăd ca mobilierul şi umbrelele teraselor să fie de aceeaşi marcă şi culoare. De asemenea, sub o umbrelă nu ar trebui să vedem mai mult de 4 mese cu maximum 4 scaune fiecare. Iar spaţiul de trecere dintre terase ar trebui să fie de minim 1 metru şi 20 de centrimetri.

Comentarii

Ultimă oră