Sari la conținut
primaria-brasov-cauta-voluntari

Dacă vreți să lucrați la Primăria Brașov și sunteți interesați de dezvoltarea urbanistică a orașului sunteți invitați, ca voluntari, să faceți parte din Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de intenție este 8 februarie. Cei interesați trebuie să aibă studii de specialitate sau experiență relevantă în arhitectură, urbanism, construcții, sociologie, patrimoniu, antropologie sau mobilitate urbană, să fi fost implicați în proiecte de voluntariat, activități civice sau organizații non-guvernamentale, în domenii conexe activității comisiei, și să aibă disponibilitate pentru participarea la ședințele comisiei (aproximativ 2 ori/ lună).


Totodată, având în vedere calitatea de reprezentant al societății civile, în procesul de selecție vor avea prioritate candidații apolitici, care nu sunt membri ai vreunui partid dintre cele care sunt reprezentate în componența Consiliului Local Brașov. Candidații vor specifica în Scrisoarea de intenție dacă sunt membri ai vreunui partid politic.

Comentarii

Ultimă oră