Sari la conținut

Primăria Braşov a deschis o cafenea pe post de WC public

La toaleta publică din parcul central, oricine poate consuma produse mai calde sau mai reci şi licori acidulate sau nu.
Toate aceste „facilităţi“ au fost prezentate chiar de însuşi primarul Braşovului George Scripcaru, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru televiziunea pe care o controlează.
Turiştii se informează la WC. Astfel, am aflat că toaleta din Parcul Titulescu  a devenit un loc primitor, relaxant, unde putem citi, mânca şi bea, însă nu alcool. Nefericit amalgamul dintre toaletă publică, bar şi birou de informare turistică.
Nu vorbim funcţionalitatea complexului, ci de prezentarea făcută chiar de primarul George Scripcaru: „Am igienizat o toaletă care poate să fie folosită de toată lumea, în special de copii şi părinţi sau bunici, care vin aici în parc! Un club-WC (sic!), unde sau în care poţi face chiar orice (!! - n.r): să serveşti o prăjitură, un senviş, un suc sau o cafea“.
Alăturarea  de termeni este cel puţin hilară şi bizară totodată. Unde mai pui că o staţie audio oferă permanent, inclusiv la toaletă, informaţii turistice din Braşov.
Vă amintiţi de fisurile anale? Declaraţii de acest gen a mai făcut de-a lungul timpului, chiar pe vremea când era viceprimar.
Ne reamintim că primarul de acum al Braşovului a fost protagonistul unei farse de notorietate, produsă de Daniel Buzdugan, pe atunci la Radio 21, pe care v-o prezentăm în continuare.

Daniel Buzdugan: Asa, Brasovul sta bine cu fisurile anale?
George Scripcaru: Sunt in zona istorica probleme...
D.B.: Fisuri anale...
G.S.: Da, pentru ca sunt in partea orasului vechi, datorita traficului transportului in comun si altor utilaje de tonaj mare...
D.B.: Fisurile astea anale exterioare se vad?
G.S.: Sigur...
D.B.: Cu ochiul liber?
G.S.: Da!
D.B.: Daca sunt case din astea vechi, ca e pacat, sunt din patrimoniul cultural astea...Sa faca cetatenii o lista
G.S.: Da...avem facuta...
D.B.: Astea mai importante, care prezinta fisuri anale grave, sa vedem ce putem face...
G.S.: Da, da, sigur
D.B.: Domnul viceprimar Scripcaru...Da?
G.S.: Da
D.B.: Daniel Buzdugan sunt, de la Radio 21, a fost o farsa
G.S.: Da? (râde) (A.L.)


http://www.brasovultau.ro/

Comentarii

Ultimă oră