Sari la conținut

Prima stație solară de încărcare a dispozitivelor electrice de transport

prima-statie-de-incarcare-pentru-biciclete-trotinete-si-alte-dispozitive-electrice-de-transport

A fost inaugurată prima stație solară de încărcare a dispozitivelor electrice de transport din Brașov, „E-lectron”! Construită în Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei „E-lectron” va rămâne la dispoziția comunității brașovene și va putea fi folosită gratuit.

240 de elevi viitori meseriași, 40 de profesori din 21 de școli profesionale și licee vocaționale au participat anul acesta la Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei și și-au prezentat proiectele finale la Coresi Shopping Resort.

În luna august Coresi Shopping Resort este partener de fapte bune pentru proiectul Tabăra meseriasilor din cadrul programului Țara lui Andrei.

De-a lungul verii fiecare serie de participanți a participat la ateliere practice în care au simulat un program de lucru real, în care copiii au muncit cot la cot cu mentorii pentru realizarea unor proiecte de absolvire. În Tabără, tinerii meseriași – viitori mecanici, constructori, electricieni și bucătari-ospătari – au participat la ateliere de dezvoltare personală și ateliere practice, pe parcursul câte unei săptămâni dedicate fiecărui domeniu.

În acest fel elevii au dobândit o serie de competențe necesare pentru a-și crește șansele de a se angaja. În plus, au descoperit farmecul diferitelor meserii, alături de mentorii lor, realizând la finalul fiecărei serii un proiect de absolvire.

Fiecare serie a Taberei s-a desfășurat timp de o săptămână, de duminică până sâmbătă, iar proiectele de absolvire au fost prezentate la Coresi Shopping Resort.

În cadrul acestui proiect, pe 24 august 2018 în parcarea Coresi Shopping Resort, s-a inaugurat prima stație de încărcare pentru biciclete, trotinete și alte dispozitive electrice de transport din Brașov.

La „E-lectron”, în parcarea Coresi Shopping Resort, oricine își va putea încărca bicicleta și trotineta electrică, segway-ul sau alte dispozitive electrice de transport! Stația de încărcare a fost construită de 60 de elevi din învățământul profesional, participanți în Tabăra Meseriașilor din Tara lui Andrei. A fost creată de tinerii meseriași în numai 3 zile, îndrumați de mentorii de la EFdeN.

„E-lectron” va rămâne la dispoziția comunității brașovene și va putea fi folosit gratuit.

Comentarii

Ultimă oră