Sari la conținut

Prestaţie remarcabilă pentru braşoveanul Silviu Manea la Mountain Attack

prestatie-remarcabila-pentru-brasoveanul-silviu-manea-la-mountain-attack

Silviu Manea, schior legitimat la Clubul Sportiv Aplicativ Militar Bucegi (CSAMB) Predeal, a reuşit un rezultat deosebit la celebra cursă Mountain Attack, organizată anual încă din 1999, la Saalbach, în Austria.

Braşoveanul (s-a născut în Zărneşti) a terminat pe locul 7 din aproape 700 de concurenţi, o întrecere în care forţa, rezistenţa şi pregătirea fizică primează .

La această competiţie, diferenţele de altitudine depăşesc uneori 2.000 de metri, după cum s-a relatat pe contul de Facebook al CSAMB Predeal.

Silviu-Ionuţ Manea s-a născut pe 5 aprilie 1983 la Zărneşti. A studiat Liceul Silvic din Braşov. A crescut într-o familie iubitoare de sport, tatăl lui insuflându-i dragostea pentru mişcare.


  A avut parte de rezultate remarcabile, distingându-se la mountain biking, mountain running, duatlon şi triatlon. Succesele cele mai mari le-a avut însă cu ski-ul alpin. Antrenamentele zilnice, sacrificiile şi banii investiţi în echipament, deplasări şi competiţii l-au menţinut în topul celor mai buni sportivi ai ţării.

Comentarii

Ultimă oră