Sari la conținut

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, a fost bătut de un pensionar, la Table!

presedintele-consiliului-judetean-brasov-aristotel-cancescu-a-fost-batut-de-un-pensionar-la-table

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, a fost învins  de un pensionar, la table! Şeful executivului a participat la competiţia desfăşurată la Clubul seniorilor de la Reduta.
Campionatul de table se află la a doua ediţie şi reprezintă un eveniment inclus în programul de socializare a persoanelor vârstnice, care se derulează la Braşov de aproape zece ani.
„Cred că şi din cauza vremii sunt mai mulţi participanţi! Vremea urâtă i-a alungat pe pensionari din parcuri. Sunt partide viu disputate” a declarat Dragoş Crăciun, consilier judeţean PNL.
Campionatul de table a reunit la Clubul seniorilor de la Reduta mai mulţi competitori faţă de concursul de şah. Astfel 40 de braşoveni, profesionişti ai tablelor,  şi-au aruncat zarurile pentru a câştiga premiile puse la bătaie de Consiliul Judeţean.
Ambianţa de compeţie a răsunat în tot clubul! Au încălzit atmosfera şi chibiţii, care de pe margine dădeau sfaturi jucătorilor.
După o partida scurtă, şeful judeţului a trebuit să se recunoască învins! După cinci partide, nu politice, ci de table, scorul a fost în favoarea contracandidatului lui Căncescu.
„Am pierdut, dar am jucat cu un profesor! Nu ştiu dacă în table, dar e profesor. Domnul joacă bine, dar şi eu am jucat bine. Văd că sunt mulţi profesionişti aici, deci nu a fost uşor” a spus Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.
Mulţi dintre concurenţii de la table au mai participat şi la competiţia de şah, organizată la începutul acestei săptămâni.

Comentarii

Ultimă oră