Sari la conținut

Premieră la Teatrul Arlechino, pe 24 martie 2019: „O poveste într-un acvariu”

premiera-la-teatrul-arlechino-pe-24-martie-2019-o-poveste-intrun-acvariu

Teatrul Arlechino a pregătit pentru prichindeii din Braşov o nouă premieră – „O poveste într-un acvariu”, de Ema Stere.

 Spectacolul va fi prezentat în 24 martie 2019. Actorii, dar şi echipa tehnică au lucrat alături de regizorul Attila Vizauer ca să poată aduce pe scenă povestea în care copiii vor face cunoştinţă cu mai mulţi peşti, de diferite culori şi mărimi, strălucitori toţi, unii mai supăraţi, alţii mai veseli, cu felul lor de a fi, haios şi natural.

Albastru, Roşu, Peştoaica, peştii neon şi Carasul Auriu le vor arăta celor mici o „felie de viaţă”, în fâlfâit de aripioare, într-un decor special, ce reproduce spaţiul acvatic.

„E o parabolă care transfigurează existenţa noastră, a oamenilor, credinţele noastre, iubirile noastre, conflictele şi prieteniile noastre, într-un spaţiu acvatic, cu nişte personaje foarte haioase, care sper să fie pe gustul copiilor, dar în acelaşi timp, nu numai pe gustul copiilor, cât şi pe gustul adulţilor”, a explicat regizorul Attila Vizauer.

„O poveste într-un acvariu” îmbogăţeşte repertoriul Teatrului Arlechino Braşov.

„Este un spectacol nou în repertoriul nostru şi sperăm să aibă succes, ca şi cele de până acum, aşa încât vă rugăm să ne însoţiţi în atmosfera magică pe data de 24 martie, de la orele 10.30 şi 12.00”, a explicat Mihaela Soloceanu, managerul Teatrul Arlechino.

Scenografia spectacolului este semnată de Mihai Pastramagiu, iar muzica de Cristian Fierbinţeanu.

(Attila Vizauer şi Mihai Pastramagiu au mai lucrat împreună la un alt spectacol de succes al Teatrului Arlechino – „Aventurile lui Chilli Ramirez”, pe muzica lui Ioan Gyuri Pascu).

Comentarii

Ultimă oră