Sari la conținut

Premieră absolută a Teatrului pentru Copii Arlechino din Brașov!

premiera-absoluta-a-teatrului-pentru-copii-arlechino-din-brasov


Este vorba despre spectacolul "Pescărușul Folly din orașul pisicilor" , care nu a fost montat niciodată în România. Titlul original ,,Povestea unui pescăruș, și a pisicii care l-a învățat să zboare” aparține unui autor din din America de Sud, lucrare care a fost publicată în 1996. Prețul unui bilet pentru un spectacol în premieră este de 30 lei și poate fi achiziționat online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului, miercuri și joi între orele 13:30-17:15, vineri între 13:30-18:00, iar sâmbătă și duminică între orele 09:00-10:15 și 11:00-12:15.

Deoarece ne dorim ca deschiderea să se facă în condiții de siguranță, vă reamintim următoarele reguli:


- numărul maxim admis de persoane în sala de spectacole este de 35


- la intrarea în incinta teatrului se va măsura temperatura fiecărei persoane, va fi pusă la dispoziție soluție pentru dezinfectarea mâinilor și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală alterată), precum și a celor cu o temperatură de peste 37,3 grade Celsius.


- este obligatorie purtarea măștii de protecție pe întreaga durată a staționării în incintă, astfel încât să acopere complet gura și nasul


- accesul în sală se va face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, acesta nemaifiind permis după începere.


- casa de bilete se va închide cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.


- Distanțarea fizică de 1,5 m între participanți este obligatorie și se va face prin păstrarea unui scaun liber între spectatori, iar un adult poate sta lângă maxim 2 minori.

Comentarii

Ultimă oră