Sari la conținut

Oamenii lui Răzvan Lucescu vor să plece cu dreptul în campania de calificare pentru CE 2012, start care se va da vineri seara la Piatra Neamţ, în jocul cu Albania.
Vor să înceapă cu dreptul! Atacantul Ciprian Marica le dă dreptate suporterilor echipei naţionale, care sunt dezamăgiţi de rezultatele din ultimii ani ale României. Vârful lui Stuttgart promite însă că va ieşi soarele pentru naţionala ţării noastre."Avem o datorie  faţă de suporteri şi faţă de noi, nu sunt doar vorbe, ne dorim să  ne revanşăm.Un start pozitiv ne-ar da speranţe şi pentru următoarele meciuri. Ne concentrăm la fiecare meci, dăm tot ce e mai bun pentru a câştiga, sperăm să ieşim învingători.A venit timpul să fim fericiţi, să câştigăm, după atâtea nemulţumiri şi dezamăgiri", a spus Marica la o conferinţă de presă.
Atenţie la Albania! Fundaşul Răzvan Raţ spune că România nu trebuie să privească de sus reprezentativa similară a Albaniei, pentru că e imprevizibilă. Apărătorul român promite că el şi colegii săi vor face tot posibilul pentru ca naţionala noastră să aibă un start pozitiv. "Trebuie să facem 6 puncte, orice eşec, mai ales acasă, în meciul cu Albania, te poate scoate din cărţi. Vom face tot posibilul să câştigăm. Jucăm pentru noi, pentru România, pentru suporteri. Echipa Albaniei este una imprevizibilă, e ambiţioasă, poporul albanez e caracterizat de ambiţie, nu stau rău nici din punct de vedere tehnic. Teoretic, e un adversar facil, dar asta nu înseamnă că vineri intrăm pe teren, nu facem nimic şi câştigăm 3 puncte. Albania e demnă de luat în seamă, nu e un adversar facil", a spus Raţ.
Foamea de puncte… Mijlocaşul Răzvan Cociş a declarat că este important ca echipa naţională a României să obţină maximum de puncte în partidele cu Albania, Belarus şi Luxemburg, din cadrul Grupei D a campaniei de calificare la Euro 2012 . „Este posibil să ajungem la Euro. Acum avem două meciuri cu Albania şi Belarus, pe care, dacă le câştigăm, atunci le putem aborda cu un moral bun şi pe restul din aceste preliminarii. Este important să scoatem maximum din confruntările cu Albania, Belarus şi Luxemburg", a explicat mijlocaşul. Transferat în această vară la Al-Nassr, în Arabia Saudită, Cociş susţine că selecţionerul Răzvan Lucescu îi urmăreşte pe toţi jucătorii români indiferent de campionatul în care evoluează.
Şi alţii speră la calificare! Unul dintre cei mai buni jucători ai bosniacilor, Sejad Salihovic, crede că echipa ţării sale va reuşi să obţină calificarea la Euro 2012."Avem foarte mulţi jucători buni, dar noi nu ne considerăm stele. Suntem un grup modest, şi nu am uitat de unde am venit. Avem o echipă tânără, cu mulţi jucători de calitate. Ţinta noastră principală este calificarea la Euro 2012, ceea ce ar însemna un imens succes pentru ţara noastră", a declarat Salihovic.

Comentarii

Ultimă oră