Sari la conținut

Pregătiri la Brașov, pentru alegerile şi referendumul din 26 mai

pregatiri-la-brasov-pentru-alegerile-si-referendumul-din-26-mai

 Pregătirile pentru alegerile europarlamentare şi referendumul din 26 mai 2019 sunt în toi, la Braşov.

Biroul Electoral Judeţean, înfiinţat încă din 28 martie 2019, funcţionează în cadrul Instituţiei Prefectului, iar personalul din cadrul instituţiei oferă sprijin.


  În judeţul Braşov, potrivit prefectului judeţului Marian Rasaliu, la alegerile din 26 mai 2019, vor fi 454 de secţii de votare, cu cinci mai multe faţă de alegerile anterioare. Dintre cele cinci, patru sunt în municipiul Braşov, iar una în Săcele. În municipiul Braşov vor fi, în total, 181 de secţii de votare.

În perioada următoare vor avea loc mai multe întâlniri cu toţi cei implicaţi pentru ca lucrurile să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

„În data de 15 mai vom avea o întâlnire cu toţi primarii şi secretarii de primării din judeţ. Marţi vom avea o întâlnire cu reprezentanţi ai structurilor Ministerului de Interne, cu privire la paza secţiilor de votare şi ceea ce ţine de atribuţiile pe care aceştia le vor avea. Vineri vom merge după buletinele de vot, ştampile, autocolante şi materialele necesare, la Bucureşti”, a precizat Marian Rasaliu, Prefectul Judeţului Braşov.

Comentarii

Ultimă oră