Sari la conținut

Prefectura Braşov: De 1 Mai, fără toleranță pentru cei care nu respectă regulile!

prefectura-brasov-de-1-mai-nu-va-fi-toleranta-pentru-cei-care-nu-respecta-regulile

Prefectura Braşov: De 1 Mai nu va fi toleranță pentru cei care nu respectă regulile!

Dat fiind că la 1 Mai, obișnuința e grătarul, prefectul județului Brașov, Cătălin Văsii, le transmite brașovenilor că suntem încă în stare de urgență și orice abatere va fi sancționată:

„Anul acesta, Ziua Internațională a Muncii va trebui sărbătorită prin respectarea prevederilor legale din ordonanțele militare în vigoare, păstrarea distanței sociale și evitarea aglomerației fiind elemente-cheie pentru ca această zi să fie lipsită de evenimente neplăcute, iar cetățenii să fie în siguranță.


    De asemenea, atragem atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație de către participanții la trafic, îndeosebi a celor referitoare la interdicția conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice sau fără a poseda permis de conducere. Nerespectarea efortului colectiv desfășurat atât pentru limitarea răspândirii COVID-19, cât și pentru prevenirea și combaterea ilegalităților de orice fel vor fi sancționate fără a exista toleranță! Solicităm cetățenilor să manifeste înțelegere și înțelepciune”.

Pe de altă parte, Prefectura ne informează că, polițiștii și jandarmii efectuează verificări ale respectării condițiilor autoizolării la domiciliu, cu precizarea că în unele cazuri se repetat verificările la aceleași locații. Pe lângă misiunile specifice executate de către polițiști, pe raza județului Brașov, sunt organizate și desfășurate filtre rutiere, pentru descurajarea nerespectării prevederilor ordonanțelor militare.

Comentarii

Ultimă oră