Sari la conținut
predare-de-stafeta-la-radio-brasov-

Onelia Pescaru, directorul editorial al Mix Media Group - trust care include Radio Brașov, Super FM, Mix TV, Mix 3 TV și Brașovul Tău, l-a anunțat astăzi pe noul ei coechipier printr-un mesaj emoționant postat pe Facebook.

În mesajul ei, realizatoarea "Mix Actual" și a jurnalului de știri MIX TV vorbește de o predare simbolică de ștafetă.

"El e Dragoș Popa. - scrie Onelia Pescaru. E pedagog de-al meu și muzician. Simplu: e un tânăr minunat. Deștept , talentat și harnic. S-a născut în anul în care eu spuneam deja, din înălțimile Centrului Roland, "Aici, Radio Brașov".

Are 22 de ani în buletin, arată de 17 și te poți baza pe el ca pe unul cu ștate vechi în meseria asta în care, dacă nu ai talent și pasiune până la uitare de sine, stai mai bine acasă. După două săptămâni de ucenicie (nu făcuse în viața lui știri!) l-am aruncat în luptă și în undă. E mâna mea dreaptă (sau stângă?!) la Radio Brașov și la Brașovul Tău. E dovada că tineri buni și talentați sunt gata să ia ștafeta. Important este să primească șansa , căldura și susținerea unui zbor frumos și înalt. E garanția ca Radio Brașov va rămâne FRECVENȚA CARE FACE DIFERENȚA! Succes, Dragoș!! Sunt convinsă că-mi vei împlini speranțele!", își încheie Onelia Pescaru mesajul de suflet către tânărul ei coleg.

La rândul lui, Dragoș Popa a precizat că “De fiecare dată când aveam ocazia, ascultam Radio Brașov, însă nu m-am gândit niciodată că voi ajunge aici să prezint știrile. Sunt un băiat sensibil și este foarte emoționant pentru mine, să știu că vocea mea pătrunde și conduce în casele brasovenilor, noutățile din orașul nostru și nu numai. Toți cei care doresc să îmi scrie, o pot face pe pagina mea de Facebook (aici) sau pe site-ul meu www.popadragos.ro”

Comentarii

Ultimă oră