Sari la conținut
pozitii-de-dormit-in-functie-de-zodie

Se spune ca pozitiile in care dormim ne tradeaza personalitatea. Cum aceasta din urma difera de la o zodie la alta, este firesc ca si pozitiile pe care le adoptam in timpul somnului sa fie specifice zodiilor ai caror reprezentanti suntem. Evident ca, atunci cand dormim, adoptam mai multe pozitii, insa cu siguranta la fiecare dintre noi exista o pozitie predominanta. In articolul care urmeaza, vom vorbi pe larg despre pozitiile in functie de zodie si despre ce "spun" acestea despre personalitatea noastra. Pentru a depista pozitia predominanta din timpul somnului, poti sa te filmezi in timp ce dormi.

Iata, asadar, care sunt pozitiile de dormit in functie de zodie!

Pozitia de dormit a reprezentantilor zodiei Berbec
Nativii din zodia Berbec au ca trasaturi dominante incapatanarea, curajul, egoismul si caracterul rational. In pluş traiesc totul la intensitate maxima, aceasta fiind si una dintre explicatiile faptului ca acesti nativi nu tolereaza foarte bine criticile si nici nu se descurca prea bine in situatiile tensionate. Pe Berbeci ii vom gasi adesea dormind in asa-numita pozitie de "cadere libera", adica pe burta. Inca o explicatie valabila in cazul acestei pozitii de dormit la Berbeci este faptul ca acestia au adesea probleme cu stomacul, iar in timpul somnului corpul adopta inconstient o pozitie confortabila pentru aceasta parte a corpului, presiunea exercitata pe burta actionand asemenea unui masaj binefacator.

Pozitia de dormit a nativilor din Taur
Asemenea unui soldaţ nativul Taur este loial, curajoş tenace si rezistent. Deseori, este inflexibil si incapatanat si nu permite sa-i fie demontate prejudecatile. Desi este un tip dur, are un suflet de artisţ fiind pasionat in special de muzica. Persoanele cu astfel de trasaturi dorm adesea in "pozitia soldatului", o pozitie dreapta, pe spate, cu mainile pe langa corp. Pozitia de dormit a Taurilor indica faptul ca respectiva persoana obisnuieste sa se comporte in cele mai dure situatii ca un soldat neinfricat si nu se teme sa-si seteze teluri inalte, greu de atins pentru o persoana care nu are ambitia acestui nativ.

Continuarea o găsești pe: divahair.ro

Comentarii

Ultimă oră