Deseară avem ocazia să aflăm „Poveşti despre Madagascar şi Botswana: oameni şi animale” la Taverna Sârbului.

  Suntem invitaţi la start de week-end să pătrundem într-o lume necunoscută până acum şi să aflăm detalii despre viaţa în locuri mai neumblate, pline de culoare şi farmec.

 „În Botswana, ieşi dimineaţa din cortul de safari şi dai nas în nas cu un elefant, la 10-15 metri de tabară. 10 metri mai încolo, un hipopotam se scufundă agale în râu, în timp ce deasupra capului tău maimuţele îşi fac de cap prin copaci. În Madagascar, te trezeşte cântecul lemurienilor Indri Indri, care aminteşte de sunetele balenelor. Adaugă oameni simpli şi generoşi şi începi să înţelegi cât de puţine ştii despre aceste două ţări. Haideţi să le cunoaştem împreună!”, aşa ne invită braşoveanul Mircea Samoilă să petrecem o seară inedită.

  Mircea Samoilă (născut în 1978 la Braşov) a debutat în presă, după absolvirea Facultăţii de Litere a Universităţii Lucian Blaga din Sibiu. Începând din anul 2002 este Operations Manager la Projects Abroad UK, în prezent ocupându-se de Argentina, Bolivia, China, Jamaica, Africa de Sud şi Uganda.

    În 2010, Mircea a fondat publicaţia online Voices of the World, aceasta fiind o oportunitate pentru tinerii de pretutindeni, dar în special din ţările subdezvoltate, de a se exprima liber şi de a învăţa despre jurnalism.

    Evenimentul are loc vineri, între orele 19.00 – 22.00, la Taverna Sârbului din Brasov, str. Republicii nr.55.

      Suna la numerele 0268.410.222 sau 0727.300.458 pentru a rezerva masa ta. Intrarea este gratuită!


   Sursa: newsbv.ro