Sari la conținut
pot-decide-campioana

Runda cu numărul 21 din Liga Națională de handbal feminin programează miercuri sub Tâmpa meciul dintre Corona Brașov și HCM Baia Mare. Chiar dacă este conștient că Baia Mare pornește cu prima șansă, tehnicianul brașovencelor, Bogdan Burcea vrea să producă surpriza etapei și să îngenuncheze echipa stelară a celor de la Baia Mare.

„Întâlnim una dintre cele mai puternice echipe din campionat, iar performanțele acestei formații în ultimii ani sunt extraordinare. Au în componență jucătoare care oricând pot face diferența în orice meci. Dacă ne dorim un rezultat pozitiv, absolut toate jucătoarele trebuie să dea maxim și să se ridice la cel mai înalt nivel. Din nefericire încă avem probleme de sănătate, dar sper ca la ora meciului o parte din ele să fie apte. Cele trei puncte ar fi extraordinare pentru noi și am lua o opțiune serioasă pentru ocuparea locului trei la finalul campionatului”, a declarat tehnicianul Coronei, Bogdan Burcea.

Georgiana Ciuciulete și Mihaela Briscan sunt în continuare indisponible, iar Cristina Zamfir, Laura Chiper, Carmen Cartaș și Ana Maria Mârcă au probleme de sănătate înaintea jocului cu Baia Mare. Partida dintre Corona și HCM Baia Mare se va disputa miercuri cu începere de la ora 19.45.

Comentarii

Ultimă oră