Sari la conținut

Posibilă colaborare între Braşov şi oraşul New York

posibila-colaborare-intre-brasov-si-orasul-new-york

Viceprimarul Costel Mihai a efectuat, la începutul acestei săptămâni, o vizită în New York, în cadrul căreia a avut ocazia să discute cu consilierul municipal republican Eric A Ulrich despre o colaborare viitoare între metropola americană și Brașov.

Invitația a venit din partea președintelui Comitetului Național al Republicanilor Româno-Americani, Sorin Roiban, și a fost prilejuită de evenimentul „Uniți sub tricolor - 100 de ani de la Marea Unire“, desfășurat cu susținerea Consulatului General al României la New York.

În cadrul delegației, viceprimarul Costel Mihai a participat și la o întâlnire organizată la Academia Militară West Point, unde a avut o discuție cu stategul Elroy Sailor, consilier al președintelui Comitetului Național Republican și având o experiență de 25 de ani în aparatul de stat american.

Ulterior, viceprimarul Brașovului a fost primit, la Consiliul Orașului New York de catre consilierul municipal republican Eric A Ulrich, cu care a purtat discuții despre o posibilă colaborare dintre cele două orașe, la nivelul administrației locale, dar și la nivel universitar și de afaceri.

Viceprimarul Costel Mihai a declarat că anul acesta va avea loc o întâlnire şi la Braşov, cu un reprezentant al consiliului din New York, în scopul încurajării unui dialog între municipalităţi în cadrul unor întâlniri cu mediul de afaceri şi mediul universitar.

Comentarii

Ultimă oră