Sari la conținut

Portretul robot al violatorului din parcul Tractorul

portretul-robot-al-violatorului-din-parcul-tractorul

Poliţiştii braşoveni au întocmit portretul robot al violatorului din parcul Tractorul. O fată de 22 de ani a trăit clipe de coşmar, la finele anului trecut, după ce a fost luată cu forţa de pe stradă, dusă în parc şi violată. Acum, prinderea suspectului rămâne doar o chestiune de timp.
Surse judiciare susţin  că principalul suspect în acest caz ar fi un om al străzii care a pus ochii pe victimă, în timp ce aceasta se îndrepta spre casă. ,,Braşoveanca a fost luată cu forţa de pe stradă, de un bărbat fără adăpost. Acesta i-a pus fetei un cuţit la gât şi a obligat-o să meargă cu el într-un loc mai întunecos din zona parcului Tractorul. Acolo, bărbatul a violat-o pe fata de 22 de ani şi s-a făcut, apoi, nevăzut” a declarat procuror Marian Chiriac, de la Parchetul Judecătoriei Braşov
Victima a făcut plângere penală, iar poliţiştii au acum portretul robot al violatorului. Prinderea acestuia este doar o chestiune de timp. Când va fi găsit, bărbatul implicat va fi cercetat penal sub acuzaţia de viol, infracţiune pentru care riscă ani grei de puşcărie.

Comentarii

Ultimă oră