Sari la conținut

Pompierii râșnoveni, câștigători la faza interjudețeană a concursului de îndemânare și rapiditate în intervenții

pompierii-rasnoveni-castigatori-la-faza-interjudeteana-a-concursului-de-indemanare-si-rapiditate-in-interventii

Pompierii din Râșnov au reușit să câștige faza interjudețeană a concursului anual de îndemânare și rapiditate în intervenții dedicat serviciilor voluntare din întreaga țară, concurs desfășurat la Bistrița, impunându-se în fața echipelor din șapte județe.

Salvatorii râșnoveni au reușit să termine pe primul loc întrecerea la care au concurat cu camarazi de-ai lor din alte șase județe din centrul țării – Covasna, Harghita, Sibiu, Mureș, Alba și Bistrița-Năsăud.

Faza regională s-a disputat la Bistrița, joi şi vineri (6-7 iulie 2917), pe stadionul „Jean Pădureanu”, iar echipa SVSU Râșnov s-a impus la probele „îndemânare și viteză” și „realizarea dispozitivului de intervenție – motopompă” (adjudecând locul întâi), apoi terminând pe locul al doilea și proba de ștafetă.

„Este o mare bucurie pentru noi și o satisfacție a unei munci pe care o depunem cu pasiune de ani de zile. Eram campioni județeni la fiecare ediție, iar acum am reușit să mai facem un pas și să ne impunem și la faza regională”, aexplicat mândru Mircea Oltean, șeful echipei SVSU Râșnov.

La faza județeană, care a avut loc luna trecută la Făgăraș, pompierii râșnoveni au terminat pe primul loc pentru a șaptelea an consecutiv, podiumul fiind atunci completat de SVSU Codlea şi SVSU Prejmer.

Râșnovenii vor participa în august la finala pe țară. În urma rezultatului obținut la Bistrița, pompierii râșnoveni au obținut dreptul de a concura la faza națională a concursului, ce se va desfățura la Sibiu, între 7 și 9 august 2017.

Comentarii

Ultimă oră