Sari la conținut

Poliţistul Cristian Cioacă a fost arestat preventiv

politistul-cristian-cioaca-a-fost-arestat-preventiv

Poliţistul Cristian Cioacă, arestat preventiv, miercuri seară, pentru omor deosebit de grav, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti, a fost ridicat de poliţişti de la locuinţa sa din Piteşti, încătuşat şi dus la sediul IPJ Argeş, de unde va fi preluat de către poliţiştii bucureşteni.

Poliţistul Cristian Cioaă a fost ridicat din apartamentul său situat la etajul al doilea al unui bloc de patru etaje din cartierul Banatului din Piteşti, primele indicii arătând că acesta îi aştepta în locuinţă pe oamenii legii, cu lumina stinsă şi bagajul făcut, să vină să-l ridice, conform MEDIAFAX.

Poliţistul a refuzat să facă vreo declaraţie jurnaliştilor aflaţi în faţa locuinţei sale.

Comisarul şef Dănuţ Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, a declarat că Cioacă nu s-a opus arestării şi că, în acest moment, se află în arestul IPJ Argeş.

"El a fost ridicat din apartament, nu a opus rezistenţă şi, după ce ajunge în arestul IPJ Argeş, va fi preluat de către colegii noştri de la Bucureşti şi va fi condus la Direcţia de Cercetări Penale din Bucureşti", a mai spus Dinu.

Blocul în care locuieşte poliţistul Cristian Cioacă este situat la aproximativ o sută de metri de Poliţia municipiului Piteşti, insituţia unde Cioacă şi-a desfăşurat activitatea ca ajutor al ofiţerului de serviciu.

Poliţistul Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul uciderii soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost arestat, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, care a admis recursul procurorilor faţă de cercetarea sa în libertate, hotărâtă de Tribunal Bucureşti.

Comentarii

Ultimă oră