Sari la conținut

Politiştii braşoveni nu vor participa la mitigul organizat marti în faţa Parlamentului.

Potrivit şefului sindicatului poliţiştilor din Braşov, Teodor Cojocaru, cifra de participare a oamenilor legii de la Inspectoratul Judeţean, la protest, este zero.
Disponibilizări abuzive. Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual  organizează, marti, un miting de protest la Palatul Parlamentului. „Scopul protestului îl reprezintă sensibilizarea parlamentarilor pentru a da un vot negativ marţi, 10 mai, Proiectului de Lege privind încadrarea Ministerului Administraţiei şi Internelor în bugetul alocat”, a spus liderul sindical Marin Gruia. Sindicatul Naţional al Poliţiştilor îşi exprimă îngrijorarea că un număr de poliţişti disponibilizaţi, în baza criteriilor impuse de conducerea ministerului şi care vor fi privaţi abuziv, doar în acest an, de drepturile cuvenite la părăsirea instituţiei, se vor considera abandonaţi de stat, după mai mulţi ani de carieră şi restricţii sociale acceptate.
0 de la Braşov. Deşi aceste puncte de vedere sunt strigate la Bucureşti, la Braşov e linişte deplină, la nivel de sindicat. Şeful structurii n-a avut chef, ieri, să ofere detalii mai multor jurnalişti. A fost nevoie de mediere. Prin intermediul purtătorului de cuvânt de la IPJ Braşov,  comisarul şef Liviu Naghi. Prin vocea acestuia, şeful sindicatului poliţiştilor braşoveni, Teodor Cojocaru, a declarat, cităm : ,,La Braşov nu s-a organizat nimic pentru mitingul de marţi. Numărul poliţiştilor care vor participa este 0? Da! Cei care merg pe cont propriu, este o altă problemă”.

Comentarii

Ultimă oră