Sari la conținut

Polițiștii și pompierii brașoveni, la datorie în minivacanța de Sfânta Maria

politistii-si-pompierii-brasoveni-la-datorie-in-minivacanta-de-sfanta-maria

 În perioada 15 - 18 august 2019, cu ocazia minivacanței prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, aproximativ 600 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov vor fi la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice.


   Printre prioritățile polițiștilor se numără prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente ce ar putea afecta liniştea comunității, dar şi intervenția rapidă, la nevoie sau când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Pentru prevenirea faptelor antisociale și intervenția la evenimente, în această perioadă, vor fi organizate 237 patrule de siguranţă publică.

De asemenea, pompierii salvatori brasoveni vor fi zilnic la datorie pentru asigurarea misiunilor operative, la solicitările primite din partea cetățenilor. Întrucât se preconizează participarea unui număr mare de credincioși la slujbele religioase prilejuite de această sărbătoare,

ISU Brașov a dispus alocarea resurselor necesare, în proximitatea Mănăstirii Brâncoveanu din localitatea Sâmbăta de Sus, pentru asigurarea răspunsului imediat dacă vor exista solicitări din partea cetățenilor.

Comentarii

Ultimă oră