Sari la conținut
politisti-brasoveni-la-paris

20 de poliţişti români vor participa, începând de miercuri (19 decembrie 2018) până pe 31 ianuarie 2019, la cea de-a 15-a misiune de patrulare la Paris, ocazie cu care aceştia le vor acorda sprijin poliţiştilor francezi. Printre polițiștii detașați în Franța se află și brașoveni.

Poliţiştii români vor participa la activităţi de patrulare şi misiuni de siguranţă publică, în uniformă, în diferite zone cu afluenţă turistică sezonieră ale capitalei Franţei, pentru prevenirea infracţionalităţii stradale şi a faptelor antisociale.

De asemenea, vor sprijini verificările efectuate de serviciile de poliţie franceze în stabilirea identităţii persoanelor implicate în comiterea de fapte de natură infracţională, depistate cu ocazia desfăşurării activităţilor de patrulare.

  În misiunea din Franţa se deplasează poliţişti din cadrul IGPR, Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, inspectoratelor de poliţie judeţene Arad, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Cluj, Harghita, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Tulcea şi Vâlcea.

Comentarii

Ultimă oră