Sari la conținut

În ultimul sondaj realizat anual în rândul turiştilor britanici care doresc să-şi petreacă vacanţa de iarnă cu un buget redus, Poiana Braşov a căzut mai multe locuri faţă de anul trecut. Pe primul loc s-a plasat o staţiune din Bulgaria.

În cădere cu mai multe locuri

Anul trecut, topul era condus de Poiana Braşov, urmată de Bansko. Anul acesta, Poiana Braşov nu a mai prins podiumul, fiind surclasată nu doar de Bansko, ci şi de staţiunile Arinsal din Andorra şi Bohinj, din Slovenia. Chiar şi staţiunile din Nordul Italiei sunt acum mai atrăgătoare pentru turiştii britanici cu bugete mici.

Staţiunea bulgărească Bansko, pe primul loc

Sondajul a relevat că britanicii situează staţiunea bulgară Bansko pe primul loc în opţiunile lor, datorită calităţii serviciilor oferite la preţuri foarte mici în comparaţie cu restul continentului. În Bansko, un sejur în doi care include cazarea, masa, închirierea echipamentelor de schi şi taxele de pârtie costă 263 de lire – circa 1.300 de lei, în scădere cu 5% faţă de anul trecut. În Poiana Braşov, tarifele nu s-au redus, iar cele de anul trecut erau deja mai mari decât cele din Bansko. (A.G.)

Comentarii

Ultimă oră