Sari la conținut

PMP a lansat candidaţii pentru primăriile Prejmer, Caţa şi Apaţa

pmp-a-lansat-candidatii-pentru-primariile-prejmer-cata-si-apata

Pregătirile pentru alegerile locale continuă. Mişcarea Populară Braşov a definitivat listele cu candidaţi pentru majoritatea localităţilor din judeţ. Reprezentanţii formaţiunii politice au făcut publice propunerile prentru funcţia de primar a comunelor Prejmer, Apaţa şi Caţa. Investiţii în reţeaua de apă şi canalizare, asfaltări şi sprijinirea tinerilor din localitate. Acesta ar fi, în mare parte, planul candidatului PMP pentru funcţia de primar al comunei Prejmer. Totuşi, continuarea investiţiilor deja începute sunt în prim plan. „În primă etapă aş vrea să continuăm investiţiile pe apă canal. Branşarea tuturor cetăţenilor din Lunca Câlnicului şi Stupinii Prejmerului la reţeaua de apă potabilă, pentru că sunt foarte multe probleme în acest sens. Consider că în 2016 a venit momentul să atingem gradul acesta de civilizaţie”, a declarat Popa Dan Cătălin, candidat PMP la Primăria Prejmer.

La Caţa, candidatul PMP la fotoliul de primar, doreşte să ajute tinerii să acceseze fonduri europene. Dodo Arpad, spune că numai aşa se poate dezvolta localitatea. „Îmi propun să ajut tinerii, să dezvolt comuna prin accesare de fonduri europene. Doresc ca fiecare tânăr să aibă informaţiile necesare pentru a dezvolta o asemenea afacere”,  a spus Dodo Arpad, candidat PMP la Primăria Caţa.

Şi la Apaţa planurile candidatului PMP sunt mari. În primul rând, se doreşte asfaltarea străzilor din comună. De asemenea realizarea reţelei de apă-canal este una dintre priorităţile formaţiunii politice. Pe listă se regăsesc şi investiţiile în domeniul învăţământului. „Un proiect after-school pentru copii. Este o comunitate de rromi pe care ar trebui să îi ridicăm un pic la un nivel mai înalt în societate”, a declarat Sorin Drăgan, candidat PMP la Primăria Apaţa. Mişcarea Populară şi-a definitivat listele cu candidaţi pentru 37 de localităţi din 58 câte sunt în judeţ. Potrivit reprezentanţilor PMP, la începutul lunii aprilie listele cu candidaţi vor fi complete, inclusiv propunerile pentru Consiliul Judeţean Braşov.

Comentarii

Ultimă oră