Sari la conținut

Plimbări şi distracție pentru micuţii braşoveni în Autobuzul Pepe, pe linia 17

plimbari-si-distractie-pentru-micutii-brasoveni-in-autobuzul-pepe-pe-linia-17

Micuții brașoveni vor avea parte în această vineri de surprize și distracție în Autobuzul Pepe, care va circula astăzi pe linia 17.

În prima zi de vineri din prima săptămînă de şcoală, copiii vor merge acasă cu Autobuzul Pepe, care va circula pe linia 17 (Livada Poştei - Noua), între orele 11:00 şi 15:00.

Acest lucru este posibil după ce Perutnina România şi RAT Braşov au realizat un nou parteneriat pentru a le aduce zâmbetul pe buze micuţilor braşoveni.

Voluntarii Pepe le vor dărui elevilor, care se vor urca în acest autobuz, cadouri, rechizite şi baloane. În staţiile Livada Poştei şi cea de la Şcoala Gimnazială Nr. 9 din Noua, vor fi prezenţi voluntarii Pepe cu baloane pentru a le înveseli copiilor  sfârşitul primei săptămâni de şcoală.

Toţi copiii de până la 14 ani care vor circula cu Autobuzul Pepe vor fi întâmpinaţi de oamenii veseli Pepe, care doresc să le transforme călătoria, pe care copiii o fac în fiecare zi, într-o ocazie de a întâmpina noul an şcolar cu energie şi voie bună.

Alegerea acestei rute s-a făcut ţinând cont de faptul că este un traseu cu un flux mare de copii, pentru ca un număr cât mai mare de copii să poată beneficia de aceste cadouri.


   Autobuzul Pepe nu e la prima plimbare prin oraş. Pe 1 iunie, aproximativ 1.000 de copii care au traversat Brașovul cu Autobuzul 17  au primit cadouri din partea Pepe.

Atmosfera din Autobuzul Pepe e una veselă şi atât copiii, cât şi însoţitorii lor pot simţii mult mai scurt drumul către casă, călătoria devenind foarte plăcută.

Prin această activitate, Perutnina şi RAT Braşov doresc să transforme o călătorie obişnuită, pe care copiii o fac în fiecare zi, într-o oportunitate de a-i face pe cei mici să se simtă speciali şi apreciaţi.

Comentarii

Ultimă oră