Comandând online un taxi, astăzi şi mâine, te poţi alege cu o plimbare gratis, cu un SUV superb: Suzuki SX4.


  Clever Taxi, în parteneriat cu Suzuki, le pregăteşte utilizatorilor săi, timp de două zile, întâlniri surpriză cu noul SX4 şi curse gratuite în 8 oraşe mari din ţară, între care şi Braşovul. Maşina poate fi testată pe 13 şi 14 octombrie, de către şoferii norocoşi care comandă un taxi prin aplicaţia Clever.

  Clever Taxi în parteneriat cu SUZUKI ROMANIA îți face cunoștință cu noul Suzuki SX4!

     Când? Pe 13 și 14 octombrie, între orele 10:00 - 18:00.

    Unde? Pe străzile marilor orașe : București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov, Constanța, Târgu Mureș și Ploiești.

     Cum? Comandă un taxi prin aplicație și vezi dacă la comandă îți răspunde un șofer ce conduce noul Suzuki. La experiența unică se adaugă și cursa gratuită.

    Cel care va primi cursa gratuită cu noul SUV va avea de ce să se simtă norocos!


   Clever Taxi este o aplicație de comandă de taxi din România ce le permite utilizatorilor selectarea companiilor preferate de taxi și transmiterea unei comenzi către mai multe companii în același timp. Găsești pe loc un taxi liber de la companiile tale preferate, iar cu noua versiune de iOS, Android şi BlackBerry OS10 poţi plăti cursa direct din aplicație: prin SMS sau card bancar.

   Aplicația este complet funcțională în 8 orașe mari din țară: București, Cluj, Iași, Târgu Mureș, Brașov, Ploiești, Galați și Sibiu, fiind lider de piață în România cu cele mai multe comenzi procesate.

  Cei care nu au încă aplicația, o poți descărca de pe: www.clevertaxi.com/app