Sari la conținut
plecari-in-masa-de-la-fc-brasov

FC Brașov pierde jucători pe bandă rulantă. Oficialii clubului lucrează din greu pentru a forma un lot competititv cu care să atace ultimele meciuri din sezonul regulat și partidele din play-off, însă până acum doar lista plecărilor este plină. După ce s-au despărțit de Mareș, Perju, Puțanu, Burlacu și Grigoruță, mai marii clubului de sub Tâmpa au definitivat împrumutul lui Vlad Olteanu la Dinamo. Ieri galben-negrii s-au mai despărțit de doi jucători. Fundașul dreapta Cosmin Letan și-a reziliat contractul cu gruparea brașoveană, iar celălalt fundaș de bandă din lotul lui Stere, Alexandru David a fost ofertat de Petrolul Ploiești. Mai marii Brașovului au fost de acord ca jucătorul să plece în cantonament alături de gruparea prahoveană, urmând ca cele două părți să se înțeleagă ulterior asupra transferului. Conducătorii trupei de sub Tâmpăa negociază în aceste zile și rezilierea contractelor jucătorilor Claudiu Codoban și Șerban Moraru.

La capitoulul sosiri, galben-negrii îi așteaptă începând de joi, în cantonament, pe fotbaliștii Cristian Andor (26 de ani, mijlocaș) de la FC Bihor, Sorin Chițu (35 de ani, atacant) de la Farul Constanța, Andrei Neagoe (28 de ani, mijlocaș) de la CSM Râmnicu Vâlcea, Paul Păcurar (24 de ani, mijlocaș ofensiv) de la FCM Baia Mare și Mădălin Livan (19 ani, mijlocaș dreapta) de la FC Caransebeș. Conducerea clubului negociază și aducerea altor fotbaliști care au trecut prin Liga I. Transferul lui Ovidiu Vezan de la Delta Dobrogea a căzut.

După antrenamentul de astăzi, elevii lui Mihai Stere vor urca în Poiana Brașov pentru un cantonament ce se va încheia pe 22 ianuarie.

Comentarii

Ultimă oră