Sari la conținut
plan-strategic-aprobat-pentru-2014

Autoritatea Teritorială pentru Ordine Publică, împreună cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi alte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a pus la punct Planul Strategic anul cu privire la obiectivele ce trebuiesc realizate în materie de ordine şi siguranţă publică.
Planul strategic pentru anul 2014 a fost structurat  pe 6 capitole şi a fost aprobat de prefectul Braşovului şi vizat de preşedintele ATOP,  de şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, precum şi de şefii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Judeţean de Jandarmerie şi Grupării Mobile de Jandarmerie. „Rezultatele care sunt din ce în ce mai bune şi se reflectă în starea de normalitate de la nivelul comunităţii noastre dovedesc că măsurile luate produc şi beneficii” a declarat Claudiu Coman, preşedinte ATOP.

„Planul în sinea lui are şi elemente de comparare a situaţiei operative, a stării infracţionale dar în mod deosebit promovează măsuri care să ducă la diminuarea şi de intervenţie atunci când se consumă fapte infracţionale” a adăugat chestor Ioan Aron şeful IPJ Braşov.

Comentarii

Ultimă oră