Sari la conținut
piti-nea-lasat-pentru-al-ittihad

Federația Română de Fotbal și Victor Pițurcă au reziliat joi, de comun acord, contractul privind postul de selecționer al echipei naționale a României, precum și contractele celorlalți membri ai staff-ului primei reprezentativ.

Victor Pițurcă a condus selecționata în 96 de meciuri, pe parcursul a trei mandate, înregistrând în total 53 de victorii, 23 de egaluri și 20 de înfrângeri.În această seară, Victor Piţurcă, 58 de ani, a fost surprins ieşind dintr-un restaurant de la marginea Bucureştiului cu fularul lui Al Ittihad la gît. Din câte se pare, Piţurcă a semnat cu gruparea saudită pe un an şi 7 luni.

Al Ittihad este pe al doilea loc în clasamentul campionatului din Arabia Saudită.Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, are două liste.

Una a antrenorilor autohtoni şi una a celor străini. Lista românilor cuprinde, în principal, trei nume. Cosmin Contra, Dan Petrescu, Olăroiu.

Favorit pare să fi devenit antrenorul lui Getafe, Cosmin Contra, care este dornic să semneze cu "naţionala" şi ar avea un salariu pe placul FRF.

Comentarii

Ultimă oră