Sari la conținut

Pieţele din Braşov rămân deschise pentru cumpărători

pietele-din-brasov-raman-deschise-pentru-cumparatori

Nu se închid pieţele din Braşov!


     Toate cele cinci pieţe agroalimentare din municipiul Braşov au fost dezinfectate, luni, motiv pentru care au fost închise mai devreme. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, ora de închidere stabilită pentru 15 martie 2020 a fost ora 17.00.


    „Deocamdată nu s-a scurtat programul. Astăzi (luni, n.r.) va fi program mai scurt pentru că se face dezinfecţia şi igienizarea pieţelor. În funcţie de evoluţia situaţiei, luăm în calcul dezinfecţia zilnică, ceea ce poate aduce modificări in program”, a precizat, luni, reprezentantul Primăriei Braşov.


   Declaraţia a fost dată în contextul în care luni s-a decretat starea de urgenţă în România, iar, din păcate informaţiile vehiculate pe internet erau care mai de care mai alarmiste. În Braşov, la Piaţa Tractorul, a apărut chiar un afiş, fără antet oficial însă, care anunţa închiderea în totalitate a pieţei. Un fake news, aşa cum s-a dovedit în final.


  Prin urmare, pieţele din Braşov rămân și în continuare deschise pentru cumparători, funcționând după programul obișnuit, ca și până acum.

............................................................................................

Update (19 martie 2020):

Pieţele din Braşov îşi reduc programul!

Primăria Braşov a anunţat ieri reducerea programului de lucru pentru toate pieţele agroalimentare din oraş. Astfel, de luni până sâmbătă noul orar va fi 8.00-18.00, iar duminica, 8.00-14.00.


   S-a modificat şi programul de aprovizionare pieţe: luni - sâmbătă între orele 8.00 - 9.30 şi 16.30 - 18.00, iar duminica între orele 8.00-9.30 şi 13.00-15.00.


   Totodată, s-a anunţat că se închid: Piaţa de vechituri din Bartolomeu, Centrul de Informare turistică din Poiana Braşov şi parcarea mutietajată din Poiana Braşov.

Comentarii

Ultimă oră