Sari la conținut

Pieţele agroalimentare din Braşov intră într-un proces de igienizare şi modernizare

pietele-agroalimentare-din-brasov-intra-intrun-amplu-proces-de-igienizare-si-modernizare

În perioada imediat următoare pieţele agroalimentare din municipiul Braşov vor intra într-un amplu proces de igienizare, reorganizare şi modernizare. Mai mult, vor fi instalate camere de supraveghere în incinta pieţelor, în prima fază, iar ulterior se va asigura şi zona limitrofă, pentru a se crea un climat de siguranţă în aceste zone aglomerate, a precizat primarul George Scripcaru.


    Edilul a explicat că a mers în toate pieţele din municipiu şi a constatat că sunt multe nereguli, cum ar fi, de exemplu, faptul că unii comercianţi închiriază mai multe tarabe, dar nu le folosesc efectiv la comercializarea produselor, ci le-au transformat în locuri de depozitare.


    „Am convocat o întâlnire cu toţii factorii responsabili din pieţe, cu specialiştii din Primărie pentru a lua măsurile care se impun. Vrem să îmbunăţim condiţiile atât pentru comercianţi, care să aibă locuri de vânzare civilizate, dar mai ales pentru braşoveni. Veţi vedea că lucrurile se vor transforma rapid, cu atât mai mult cu cât toamna ne bate la uşă şi vom avea mulţi producători agricoli care vor veni la noi să îşi vândă recolta”, a declarat Primarul Brașovului George Scripcaru.

Comentarii

Ultimă oră