Bugetul mic al romanului de rand nu mai este un secret de foarte multa vreme pentru nimeni si se pare ca romanul s-a obisnuit greul insa exista situatii in care ajungem la disperare pentru ca nu stim cum sa managerizam anumite situatii care par fara scapare. De exemplu ce ne facem atunci cand masina de care avem nevoie zilnic pentru a ne deplasa la munca sau sa facem diverse activitati se strica.
 
In prima instanta ne ducem la service pentru a detecta problema care a intervenit si incercam sa o reparam cat mai repede si mai ieftin insa la service ni se spune ca piesa respectiva este foarte scumpa in comparatie cu bugetul pe care il detinem. Mai mult decat atat aflam ca piesa respectiva nu este pe stoc si trebuie sa asteptam cateva zile cu masina blocata in service.
 
Sunt piesele din dezmembrari o alternativa buna pentru buzunarele stramtorate ale romanilor?
 
Raspunsul este da ,si piesele din dezmembrari au salvat de cele mai multe ori romanii atunci cand erau la ananghie ,ei reusind sa economiseasca timp si bani si sa-si repare masina .Piesele din dezmembrari provin din dezmembrarea masinilor ce sunt aduse de catre parcurile de dezmembrari acreditate R.A.R si care functioneaza legal pe teritoriul Romaniei.
 
Masinile sunt aduse din vestul Europei din tari precum Germania, Olanda, Franta, Anglia, Italia, Spania si sunt masini care functioneaza sau masini usor lovite sunt dezmembrate si ulterior piesele care in prelabil au fost verificate de catre mecanicii parcurilor de dezmembrari sunt comercializate.
 
Parcurile de dezmembrari comercializeaza piesele provenite din dezmembrari atat pe internet cat si fizic in incinta parcului de dezmembrari oferind factura, garantie si retur.
 
Avantajele cumpararii pieselor auto de pe internet sunt multiple pentru ca nu mai trebuie sa pierdem timp alergand de la un parc la altul , putem comanda piesele direct de acasa ,poti vizuliza preturi si  poze cu piesele inainte sa le cumperi  si poti cere detalii vanzatorilor .
 
Un prieten din Brasov a fost interesat de a achizitiona un alternator pentru BMW-ul sau si nu stia de unde sa achizitioneze piesa mai ieftin ,in acea perioada nu statea foarte bine cu bani pentru ca avea niste datorii la banca. El a cautat piese din dezmembrari auto Brasov, insa nu a gasit ceea ce cauta la el in judet.
 
L-am sfatuit sa incerce pe internet si i-am recomandat un site care la randul meu mi s-a recomandat si mie de altcineva www.dezmembrarisipieseauto.ro, eu cumparand de acolo am fost extrem de multumit si altii la fel.
 
Pe acel site este extrem de usor sa gasesti ceea ce ai nevoie, in cazul prietenului meu alternator BMW din dezmembrari si a depus o cerere de piese care instant ajunge la toate parcurile de dezmembrari acreditate R.A.R inscrise pe site.
 
Ulterior parcurile de dezmembrari vin cu oferte si preturi iar in cazul in care vrei mai multe detalii poti cere video-uri si poze cu codul de pe piese. Piesele din dezmembrari au avantajul ca sunt originale si se potrivesc perfect pe masina dumneavoastra. Prietenul meu din Brasov a gasit imediat alternatorul pentru masina sa si a fost extrem de multumit. Tu de ce nu ai proceda la fel?