Sari la conținut
piata-cu-legume-eco-revine-joi-la-brasov

Piața cu legume eco se va deschide joi dimineață la Bistro de l’Arte!

În Braşov s-a găsit o soluţie ieşită din tipare pentru a veni în sprijinul producătorilor agricoli. După ce anul trecut inițiativa s-a bucurat de un mare succes, iar producătorii au avut ocazia sa-și vândă produsele nu de la tarabă, cum obişnuiau, ci dintr-un local, iată că experiența este repetată și în această vară.

Bistro de l’Arte ( Piața George Enescu 11Bis, Brașov ) vrea să îi aducă pe fermieri mai aproape de clienții săi și nu numai și va deschide joi dimineață (9 august 2018) o mică piață în incinta localului.

Lucian Dragomir de „La Borcan” își va deschide taraba cu legume eco începând cu ora 10.00 și va oferi spre vânzare: „dovlecei, mure, tomate, salăți și ce’o mai da pământul”.

„Mutăm piața în bistro ca să vă cunoașteți fermierul și să cumpărați direct din mâna lui. De ce facem asta? Ca să scurtăm drumul de la producători la consumatori. Ca să îi ajutăm să evite taxele, consumul de carburant, intermediarii. Ca să vă dăm ocazia să îi cunoasteți, să îi intrebați despre felul în care cresc legumele”, este invitația celor de la Bistro de l’Arte.

Taraba se va deschide la 10:00 și va sta așa până se va termina marfa.

Iar pentru cei care doresc să savureze între timp și ceva gustos, personalul de la Bistro de l’Arte pregătește chiftele de dovlecei, placintă cu roșii și papanași cu mure. Totul realizat din materii prime bio.

Comentarii

Ultimă oră