Sari la conținut
petrecere-de-halloween-la-castelul-bran

Iubitorii de mister trebuie să ştie că vor avea parte de o petrecere adevărată printre monştri şi de un tur nocturn al castelului Bran, alături de contele Dracula.
Ţipetele şi dansul ielelor îi vor însoţi pe vizitatori în seara de 1 noiembrie, când se va sărbători Halloween, între zidurile reci şi întunecoase ale clădirii medievale. Pregătirile pentru marea petrecere au început deja.
În bazarul de lângă castelul Bran se vând diverse obiecte de groază, ce se pot purta în noaptea de Halloween. Vorbim de pelerine ale contelui.
Cei cu chef de distracţie sunt invitaţi să se bucure de Halloween în Parcul Regal, la o petrecere specială ce va avea loc într-un cort special decorat pentru acest eveniment. Începând cu ora 19.30, petre­căreţii vor putea viziona filmul „Dra­­cula”, iar la 21.30 se va da startul „Halloween After Party”. Deşi ţinuta horror nu este obligatorie, reprezentanţii cas­­telului spun să nu uitaţi să vă costumaţi. Şi asta pentru că cel mai original costum va fi premiat! Se vor pune în vânzare două categorii de bilete, care se vor achiziţiona în seara respectivă de la casierie: 50 lei – acces în Castel şi tur nocturn alături de Contele Dracula şi respectiv 75 lei – acces în Castelul Bran, în cort, tur nocturn cu Contele Dracula, proiecţie film horror, „Halloween After Party”.

Comentarii

Ultimă oră