Sari la conținut

Peste două mii de aleși locali liberali și democrat-liberali sunt așteptați la Brașov

peste-doua-mii-de-alesi-locali-liberali-si-democratliberali-sunt-asteptati-la-brasov-

Reprezentanţii celor două partide aliate vor dezbate la reuniunea care va avea loc în acest sfârșit de săptămână la Brașov subiecte legate de campania electorală pentru prezidenţiale, dar vor discuta şi problemele cu care se confruntă în administraţiile publice pe care le reprezintă. De asemenea, nu va rămâne neatacată nici tema traseismului politic legiferat de guvernul Ponta săptămâna trecută.
Vineri după-amiază este stabilită prima sesiune de discuţii între liderii Alianţei Creştin Democrate (ACL). La Braşov este astfel programată şedinţa Biroului Naţional Permanent al celor două formaţiuni care formează ACL-ul, la care se vor alătura şi liderii politici din fiecare filială în parte.
„Este o întâlnire a conducerii celor două partide. Este un fel de Liga Aleșilor Locali. Vor veni primari și viceprimari din toată țara, președinți de Consilii Județene. Vom discuta chestiuni care țin de situația politică, de alegeri, care va fi strategia pentru campania electorală pentru prezi­den­ți­ale, probleme pe care le au aleșii locali” a declarat Aristotel Căncescu, preşedinte PNL Braşov.
„Se va dezbate care este punctul de vedere al Ligii Aleșilor Locali raportat la ordonanța de urgență privind migrația politică. O altă problemă dezbătută va fi politica ACL în ceea ce înseamnă ad­mi­nistra­ția publică locală în România” a declarat George Scripcaru, preşedinte PDL Braşov.
Întâlnirea reprezentanţilor Biroului Naţional Permanent ACL este pregătită de mai bine de o lună, timp în care filialele judeţene PDL-PNL au făcut paşi importanţi pentru coalizarea celor două forţe politice la nivel de Braşov.

Comentarii

Ultimă oră