Sari la conținut

Peste 880 de candidaţi înscrişi la Bacalaureatul de toamnă

peste-880-de-candidati-inscrisi-la-bacalaureatul-de-toamna

Peste 880 de candidaţi sunt înscrişi, în judeţul Braşov, pentru a susţine examenul de Bacalaureat în sesiunea august-septembrie. Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov a făcut publică şi arondarea liceelor la centrele de examen – două pentru această sesiune şi o subcomisie în Făgăraş.

Un centru de examen va fi Colegiul „Nicolae Titulescu”, unde sunt înscrişi 375 de candidaţi. Al doilea centru este la Colegiul Tehnic „Mircea Cristea”, unde sunt circa 370 de candidaţi. O subcomisie a Colegiului „Nicolae Titulescu” va fi la Colegiul „Radu Negru” Făgăraş, unde vor susţine examen aproape 150 de elevi.

În altă ordine de idei, examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamnă, debutează în acest an, în premieră, cu probele scrise, apoi fiind programate probele orale.

Astfel, în 21 august este programată proba scrisă la Limba şi Literatura Română, în 22 august se va susține proba la limba maternă, în 23 august este programată proba scrisă obligatorie a profilului, iar în 24 august, proba scisă la alegere.

Între 25 și 31 august sunt programate probele orale. Rezultatele vor fi afişate pe 1 septembrie, zi în care se pot face și contestații, urmând ca în 6 septembrie să fie afișate rezultatele finale.

Comentarii

Ultimă oră