Sari la conținut

Peste 3000 de joburi la Targul de cariera ”Angajatori de TOP”

peste-3000-de-joburi-la-targul-de-cariera-angajatori-de-top

Cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP,  se muta pe www.hipo.ro. In perioada 3 – 16 noiembrie are loc cea de-a 4 editie a evenimentului virtual Angajatori de TOP care reuneste 90 dintre cei mai activi angajatori din Romania, din domeniile: financiar-bancar, consultanta, IT, telecom, automotive, inginerie, outsourcing, cercetare-dezvoltare, farma, retail. Cele mai multe companii sunt din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi, dar la eveniment sunt companii din aproape toate orasele mari ale tarii.

In aceasta perioada, candidatii pot aplica la peste 3000 de oportunitati de cariera adresate atat profesionistilor cat si studentilor si absolventilor. Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidatii trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe site-ul www.hipo.ro. Dupa logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma 3D a evenimentului Angajatori de TOP si se pot inscrie la seminarii online (webinarii) cu reprezentanti ai companiilor.

Targurile de cariera virtuale si webinariile reprezinta canale alternative de recrutare fiind instrumente utilizate des in alte tari pentru eficientizarea proceselor. Ele sunt din ce in ce mai utilizate si in Romania, iar editia din aceasta toamna Angajatri de TOP Virtual este cea care reuneste un numar impresionant de companii participante, de unde rezulta orientarea angajatorilor catre astfel de modalitati de recrutare.

Comentarii

Ultimă oră