Sari la conținut

3.000 de copii au nevoie de rechizite! Susține campania „Vreau să fiu om mare!”

peste-3000-de-copii-au-nevoie-de-rechizite-brasovenii-pot-sustine-campania-vreau-sa-fiu-un-om-mare-

În urma solicitărilor primite, s-a relansat campania „Vreau sa fiu un OM mare”. Datorită sprijinului brașovenilor inimoși, la precedenta ediție a acțiunii umanitare, copii săraci din Codlea și Gârcini au primit rechizite necesare pentru școală. Acțiunea actuală își propune să ajungă și la copiii din Tărlungeni.

AFAFCI Brașov (Asociația Femeilor de Afaceri și a Femeilor Conducătoare de Întreprinderi) organizează o acțiune umanitară inițiată de Asociația Comunitară Centrul Educațional Sofia (A.C.C.E.S.) în campania „Vreau să fiu un OM mare!” pentru colectarea de rechizite școlare în beneficiul a peste 3.000 de copii școlari din zonele defavorizate ale județului.

În acest sens, sâmbătă, 23 septembrie 2017 (dacă vremea va permite) și duminică, 24 septembrie 2017, între orele 11.00 – 16.00, va fi organizată o nouă acțiune de colectare de rechizite pe pietonalul Parcului Nicolae Titulescu din Brașov, unde va fi amplasat un cort AFAFCI la care brașovenii vor putea aduce donațiile constând din obiecte necesare școlarilor în actul educațional, precum ghiozdane, caiete, creioane, pixuri, acuarele etc.

„Vreau să fiu un OM mare!” – este o campanie de colectare a rechizitelor pentru copii din comunități marginalizate.

Educația este cea mai puternică armă pe care o puteți folosi pentru a schimba lumea, spunea Nelson Mandela. Iar lumea celor peste 3.000 de copii din comunitățile marginalizate din Codlea și Gârcini, are nevoie de o schimbare!

1.700 de copii din cartierul Mălin, Codlea și 1.532 de copii din Gârcini, Săcele se confruntă zi de zi cu probleme care le îngreunează accesul la educație. Sărăcia, condițiile improprii de locuit și implicit de învățat, părinți fără pregătire, sunt o parte din factorii care afectează continuitatea eficientă a procesului educațional.

În acest context, A.C.C.E.S. a lansat campania „Vreau să fiu un om mare!” prin intermediul căreia se dorește sprijinirea educației copiilor, oferind rechizitele necesare școlarizării.

Comentarii

Ultimă oră