O persoană a fost lovită în această seară de un tren în zona străzii Crinului din Brașov. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Cpt. Ciprian Sfreja, se pare că victima a decedat.


    Update: Persoana lovită de tren în seara de joi, 20 iulie 2017, este un bărbat în vârstă de 47 de ani, care a murit, după ce a fost lovit de o garnitură care circula între Dârste şi Gara Braşov, primele indicii conducând la ipoteza unei sinucideri. Din câte se pare, necazurile nu-i dădeau pace braşoveanului. După ce ar fi consumat băuturi alcoolice (alcoolemia exactă va fi stabilită la necropsie), bărbatul s-ar fi aruncat în faţa trenului care circula pe ruta Bucureşti - Braşov.
 
 Tragedia s-a petrecut în jurul orei 21.00. Un echipaj SMURD s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, în dreptul străzii Crinului, dar nu a putut decât să constate decesul bărbatului, cadavrul fiind ridicat ulterior de angajaţii de la Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările în caz continuă, fără a exista suspiciuni că bărbatul ar fi fost împins de altcineva în faţa trenului.
Nici un comentariu la articolul "Persoană lovită de tren în zona străzii Crinului"
Posteaza un comentariu

Nume

Comentariu

some error text here