Sari la conținut
permisul-de-conducere-tot-mai-greu-de-obtinut

Rezultate tot mai proaste pentru aspiranţii la permisul de conducere. Mai puţin de 40% dintre cei care susţin examenul auto sunt admişi din prima încercare. În continuare, cele mai slabe rezultate sunt înregistrate la proba practică. În jur de 700 de mii de candidaţi au susţinut examenul auto anul trecut. Dintre aceştia, 46% au fost declaraţi admişi, iar 54%, respinşi, la prima încercare de a obţine permisul, scrie realitatea.net. Candidaţii întâmpină cele mai mari dificultăţi la proba practică. Este şi cazul lui Bogdan. Prima încercare nu a fost cu noroc. Ieri a susţinut proba teoretică pentru a doua oară.

Cele mai slabe rezultate au fost înregistrate în judeţele Covasna, Giurgiu şi Harghita, unde peste 66 la suta dintre candidaţi au fost declaraţi respinşi. Rezultate slabe au fost înregistrate şi în judeţele Olt şi Ilfov taie

Cel mai bine s-au descurcat aspiranţii din judeţele Prahova, unde peste 54% dintre candidaţi au reuşit din prima încercare. Pe locurile următoare se clasează Bihor, Sibiu şi Cluj.

La sfârşitul anului 2013, în România erau peste şapte milioane de şoferi. Aproape cinci milioane erau bărbaţi şi peste două milioane, femei.

Comentarii

Ultimă oră