Sari la conținut

UPDATE ORA 14  Traficul rutier pe sensul Bucureşti-Piteşti al autostrăzii a fost reluat după mai mult de nouă ore, timp în care circulaţia a fost deviată pe rute ocolitoare, în urma accidentului în care au fost implicate o cisternă încărcată cu 60 de tone de motorină şi un camion cu stupi de albine, anunţă Mediafax.

UPDATE ORA 12 Centrul Infotrafic anunţă că traficul rutier pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti este în continuare oprit, în zona kilometrului 60, pe sensul de mers către Piteşti, din cauza accidentului produs noaptea trecută, în care au fost implicate două camioane şi o autocisternă încarcată cu motorină. În urma coleziunii, două persoane au decedat. Circulaţia auto este deviată către Piteşti de la kilometrul 49, pe ruta DN61 Corbii Mari – Ulieşti – Petreşti – A1 (kilometrul 70).

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite, după ce o cisternă încărcată cu 20 de tone de motorină a lovit un camion în care se aflau peste 90 de stupi cu albine, pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, anunţă Mediafax. În urma accidentului traficul a fost blocat pe sensul dinspre Capitală. În urma impactului şoferul camionetei cu stupi a murit pe loc, iar doi pasageri din această maşină şi şoferul cisternei au fost răniţi, spun poliţiştii. Ulterior, a murit la Spitalul Floreasca din Capitală şi unul dintre pasagerii din camionetă, astfel că bilanţul accidentului a ajuns la doi morţi şi doi răniţi. Cei doi răniţi - şoferul cisternei cu combustibil şi un pasager din camioneta cu stupi - sunt internaţi la Spitalul Judeţean din Târgovişte, unul dintre ei fiind în stare foarte gravă. La locul accidentului au ajuns mai multe ambulanţe, dar şi echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), pompierii militari stropind recipientul cisternei încărcate cu motorină pentru a preveni o explozie. În urma accidentului, traficul pe sensul Bucureşti-Piteşti este blocat şi deviat de la kilometrul 49 al autostrăzii, pe DN 61 Găeşti-Ghimpaţi şi pe un drum judeţean prin localităţile dâmboviţene Potlogi şi Pitaru, până la DN 7 Bucureşti-Piteşti. Poliţiştii încearcă să scoată cele două autovehicule în afara carosabilului, iar recipientul cu motorină al cisternei urmează să fie ridicat pentru ca traficul rutier pe sensul Bucureşti-Piteşti al A 1 să fie reluat, mai scrie aceeaşi sursă. În urma accidentului o parte din stupii cu albine s-au răsturnat pe şosea, la faţa locului ajungând mai mulţi apicultori care încearcă să ridice stupii pe o platformă, pentru a-i transporta la marginea şoselei, spre pădure, unde să rămână pe parcursul acestei zile.

Comentarii

Ultimă oră