Sari la conținut

PERCHEZIȚII la FC Brașov și la fostul șef al GĂRZII FINANCIARE! Ioan Neculaie, adus la PARCHET (VIDEO)

perchezitii-la-fc-brasov-si-la-fostul-sef-al-garzii-financiare-ioan-neculaie-adus-la-parchet-video

Procurorii Parchetului Tribunalului din Braşov efectuează percheziţii, susţin surse judiciare, la fostul şef al Gărzii Financiare din Braşov, dar şi la domiciliul şi sediile firmelor afaceristului Ioan Neculaie, finanţatorul clubului de fotbal F.C. Braşov. Dosarul a fost deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul jocurilor de noroc. Conform aceloraşi surse, procurorii ridică, la această oră, documente și din sediul celui mai mare club de fotbal din Braşov. Anchetatorii urmează să decidă dacă se vor emite sau nu ordonanţe de reţinere. Persoanele implicate beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până când magistraţii vor emite, dacă se va impune, sentinţe definitive.

UPDATE ORA 13.38

Omul  de afaceri Ioan Neculaie și fostul șef al Gărzii Financiare din Brașov au fost aduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunal și sunt audiați, chiar acum de către procurorul de caz. Anchetatorul urmează să decidă dacă va emite sau nu pe numele celor doi ordonanță de reținere.

Ioan Neculaie la sediul Parchetului de pe lângă Tribunal Brașov

UPDATE ORA 15.17

Un fost adjunct al șefului Gărzii Financiare din Brașov, Florin Păunescu a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Comentarii

Ultimă oră