Sari la conținut
patru-proiecte-ale-primariei-din-ghimbav

Consilierii locali din Ghimbav au aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul în curs. Valoarea totală a acestora se ridică la aproape 36 milioane de lei, banii fiind destinaţi Secţiunilor de Funcţionare şi Dezvoltare.

Astfel, pentru buna funcţionare a instituţiilor şi serviciilor au fost alocate peste 21 milioane de lei, în timp ce pentru dezvoltarea comunităţii, proiecte şi investiţii, s-a alocat suma de aproximativ 14 milioane de lei. Una din veştile îmbucurătoare pentru dezvoltarea şi modernizarea întregii comunităţi a venit de la guvern, care prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală a aprobat şi finanţat recent patru din proiectele elaborate de Primărie.

Cel mai consistent dintre ele, din punct de vedere financiar, îl reprezintă înfiinţarea unei creşe, obiectiv de importanţă socială pentru care primarul a întocmit şi înaintat documentaţia necesară încă de acum doi ani.

Celelalte trei proiecte elaborate de Primărie care au obţinut recent finanţare prin PNDL vizează extinderea unor reţele de apă și canalizare în zonele Transilvana II și Livada II.

Comentarii

Ultimă oră