Sari la conținut

Patru brașoveni sunt suspectați de vânătoare ilegală

patru-brasoveni-sunt-suspectati-de-vanatoare-ilegala

Potrivit Bună ziua Brașov, un echipaj al Inspectoratului Judeţean Prahova a depistat miercuri, în zona Stânei Ţigăi – Releu Bratocea, patru bărbaţi cu un autovehicul de teren, care dețineau arme de vânătoare asupra lor.
     Conform unui comunicat al IJJ Prahova, în urma verificării autovehiculului, jandarmii au descoperit trei arme de vânătoare şi mai multe cartuşe ce aparțineau lui Adrian B. de 46 de ani, Andrei P. de 26 de ani, Gheorghe D. de 41 de ani şi Gheorghe P. de 56 de ani, toţi cu domiciliul în municipiul Braşov.

Cei patru bărbaţi aveau autorizaţii de vânătoare valabile, însă, pentru alt fond de vânătoare. Armamentul şi muniţia au fost ridicate şi predate serviciului de profil din cadrul IPJ Prahova, în vederea continuării verificărilor, scrie bzb.ro.
      Celor patru bărbaţi li s-a întocmit proces verbal de sesizare pentru fapta susceptibilă a fi tentativă de a practica sau practicarea vânătorii fără a fi  înscris în autorizaţia de vânătoare individuală sau colectivă eliberată în condiţiile legii de gestionar, pentru fondul cinegetic, care a fost înaintat poliţiştilor de la postul de poliţie Măneciu, judeţul Prahova, în vederea continuării cercetărilor, potrivit presei locale.

Comentarii

Ultimă oră