Sari la conținut
pateu-cu-scame-si-par

În loc să aibă o masă copioasă, o braşoveancă a renunţat la micul dejun, după descoperirea pe care a făcut-o. Tânăra a cumpărat produsul de la un supermarket din oraş, la sfârşitul săptămânii.
A aşteptat să treacă week-endul şi a mers să depună o plângere la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului. Conducerea instituţiei spune că va face controale şi că cei care au vândut pateul vor putea plăti o amendă ce poate ajunge până la 30 000 de lei.
Tânăra a ajuns acasă cu pateul, dar nu a reuşit să consume alimentul.
„Pateul l-am cumpărat vineri, în 22 martie, şi ieri l-am desfăcut, adică duminică dimineaţă. L-am desfăcut şi l-am pus pe pâine. Pe prima felie  am văzut în pateu un fir cam de un centimetru, am crezut că e de păr sau chiar o scamă. Am pus şi pe a doua felie şi am observat acelaşi lucru”, a declarat pentru Braşovul Tău, clienta nemulţumită.
„Mi s-a făcut greaţ㔄Mi s-a făcut greaţă, iar acum şi prietenul meu are şi bubiţe pe un umăr, am observat aseară”, a mai spus braşoveanca.
„Vom merge şi vom verifica agentul economic, care a fost reclamat şi vom trimite şi la laborator mostra, care a fost prezentată de consumatorul nemulţumit. Ne pare rău că încă se mai întâmplă astfel de lucruri şi sper să reuşim să le stopăm, oricum amenzile sunt consistente, va putea fi sancţionat cu amendă de până la 30 000 de lei, iar dacă se constată că produsele sunt neconforme, întreg lotul va fi retras de la comercializare”, a declarat Sorin Susanu, comisar şef ANPC regiune centru Braşov.
Braşoveanca spune că în urmă cu câteva săptămâni a cumpărat, din acelaşi magazin carne tocată, pe care a aruncat-o la gunoi din cauza mirosului insuportabil. Inspectorii Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului vor face controale în supermarket zilele următoare.

Update.  Au făcut controale în supermarket şi au luat mai multe conserve cu pateu, care au fost trimise la laborator pentru analize. Este vorba de inspectorii Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului, care au făcut aceste verificări în magazin, după ce o braşoveancă a găsit în pateu scame şi păr. Tânăra a cumpărat produsul de la un supermarket din oraş la sfârşitul săptămânii. A aşteptat să treacă week-endul şi a mers luni să depună o plângere la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului.Conducerea instituţiei aşteaptă rezultatele analizelor pentru a lua măsuri.

Comentarii

Ultimă oră