Sari la conținut
pastreaza-tineretea-privirii-
Ochii sunt oglinda sufletului - cu siguranță! – însă, uneori, privirea ne este umbrită, fapt ce ne împiedică să exprimăm ceea ce dorim sau simțim. Cel mai frecvent motiv este legat de prezența cearcănelor, care ne întunecă privirea, iar chipul nostru reflectă doar oboseală, tristețe, plictiseală ori suferință, chiar dacă nici nu este vorba despre așa ceva. Pentru îndepărtarea cearcănelor, pungilor de sub ochi sau a ridurilor din jurul ochilor (laba gâștei), multe dintre doamne apelează la diferite remedii mai mult sau mai puțin naturiste, care, de cele mai multe ori nu au niciun rezultat.  Tratament revoluționar la Brașov Acesta este și motivul pentru care laboratoarele de medicină estetică de prestigiu vin în ajutorul femeilor. Nu. Nu este un început de poveste, ci este realitatea medicală a unei mixturi care conține vitamine, antioxidanți, elemente pentru creșterea microcirculației sangvine din jurul ochilor, dar și agenți pentru albirea zonei atât de sensibile la trecerea timpului și la oboseală

O poțiune magică!  Doar de câteva picături miraculoase este nevoie pentru a-ți readuce tinerețea din priviri. La Clinica New Line din Brașov avem acum acces la tratamentele cu " elixirul tinereții"!

Cum lucreazâ RRSHA EYES?

Soluția – la propriu și la figurat - se numește RRSHA Eyes – un produs nou pe piață, din categoria celor de medicină estetică.

Astfel, RRSHA Eyes reprezintă un produs medical injectabil pentru pleoapa superioară, pentru cea inferioară, șantul infraorbital și zona “laba gâștei”. Putem vorbi despre o soluție special creată pentru zona delicată a cearcănelor.

RRSHA Eyes este special conceput pentru eliminarea aspectului de îmbătrânire a pielii din jurul ochilor, deoarece efectul de umplere biorevitalizant al acidului hialuronic este asistat de o soluție specială de rejuvenare.

Ce presupune tratamentul?

Dupa trei ședinte de tratament, cearcănele se atenuează vizibil sau chiar vor dispărea. De asemenea, edemele (umflăturile) palpebrale vor fi diminuate, iar pielea va deveni mai luminoasă, tonică, hidratată și biorevitalizată. Disconfortul este minim, tratamentul nu este unul dureros și nu cere clientului întreruperea activității pe termen lung.

RRSHA Eyes este, în acest an, tratamentul preferat al vedetelor internaționale!

De acum poate fi și tratamentul brașovencelor, la clinica din str. Dorobanților nr.9.

Comentarii

Ultimă oră